Apostolatul rugăciunii

Fiecare comunitate CMD are specificul rugăciunii în comun la care credincioșii doritori sunt bine primiți pentru că, ne spune Isus: Unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor (Matei 18,20). În decursul anilor mulți credincioși s-au apropiat mai mult de spiritualitatea noastră și au dorit să se întâlnească mai des pentru o rugăciune mai profundă. S-au născut astfel câteva grupuri de rugăciune la care participă acești doritori.

La Sighet – săptămânal, în fiecare zi de joi, se întrunește grupul de rugăciune „Regina Martirilor”, pentru Rugăciunea Vecerniei, urmată de o conferință pe baza meditațiilor Sf. Părinte Papa Francisc de la Audiențele săptămânale din fiecare miercuri. Programul se încheie cu Ora de Adorație Euharistică;

– „Comunitatea Familială de Evanghelizare” este un alt grup de rugăciune care se întrunește săptămânal, în fiecare zi de vineri, pentru a primi Cuvântul lui Dumnezeu în viața personală, pentru ca apoi să-L poarte în propriul ambient de viață.

La Cluj-Napoca – în cadrul Mănăstirii Maicii Domnului, în fiecare seară de vineri se întâlnește Grupul de rugăciune pentru a medita și aprofunda Cuvântul lui Dumnezeu în viața proprie pentru a fi lumină pe calea vieții în familie, la muncă, în societate.

ro_RORomână