Tabăra de vară pentru copii la Sighetu-Marmației

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tabăra de vară pentru copii la Sighetu-Marmației

august 5, 2019 - august 10, 2019

 

În perioada 5-10 august 2019, în cadrul Centrului de zi pentru copii Emanuel al Congregației Surorilor Maicii Domnului din Sighet s-a desfășurat tabăra de vară pentru copii. În acest an tema Taberei a fost: Bucurați-vă în Domnul!

Pe parcursul celor șase zile, cei 140 de participanți, îndrumați de surori și de un grup de voluntari români și italieni, s-au bucurat de activitățile propuse care le-au dat posibilitatea de a-L cunoaște mai bine pe Dumnezeu, de a se cunoaște mai bine pe ei înșiși, de a trăi cu bucurie fiecare moment, de a-și dărui prietenia și de a fi mai apropiați între ei și toți împreună de Domnul, sursa bucuriei noastre.

Cu bucurie în suflet, cu zâmbete pe buze și animați de dorința de a face noi experiențe, copiii se adunau în fiecare dimineață începând cu ora 9,30. La sosirea copiilor deschiderea s-a făcut printr-un moment de rugăciune prin cânt urmat de dansuri. După acest moment copiii au fost împărțiți pe clase pentru a putea lua parte la cateheză. Momentul de cateheză care are  un rol esențial în cadrul taberei: oferă un ajutor pentru a-l cunoaște mai bine pe Dumnezeu, anul acesta prin aprofundarea rugăciunii Tatăl nostru.

Cateheza a fost urmată de jocurile pregătite cu mult tact de voluntarii noștri. La fel ca în fiecare an, după masa de prânz, au urmat atelierele de lucru. Copiii au fost foarte încântați de ceea ce li s-a propus în cadrul atelierelor participând cu mult interes la munca realizată.

În aceste zile, prin activitățile propuse, copiii au putut redescoperi bunătatea și iubirea lui Dumnezeu, simplitatea relațiilor, bucuria jocurilor și puterea rugăciunii.

Mulțumim Domnului pentru aceste zile pline de har, copiilor pentru participare și implicare iar voluntarilor pentru bucuria și energia oferită.

Detalii

Începere:
august 5, 2019
Se termină:
august 10, 2019

Loc de întâlnire

Sighetu-Marmației
Sighetu-Marmației
Sighetu-Marmației, Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://surorile-cmd.ro/ro/event/tabara-de-vara-pentru-copii-la-sighetu-marmatiei/
ro_RORomână